Angyali jelenét az életünkben.

Ahhoz  hogy angyali lények jelenlétét tapasztalhassuk meg, a személyes lelki fejlősésünk iránti elköteleződés, és az ebben való megállás elengedhetetlen. Ez a spirituális érdeklődés  meghozza  a  változtatás igényét. Általa lassú, és biztos „frekvencia-változás” következik be személyünkben, és környezetünkben.

Minden, beleértve magunkat is, rendelkezik rezgéssel (frekvenciával). Ezt a finom energiát leginkább érzelmeinkkel, gondolatainkkal hozzuk létre. Segítségével kapcsolódunk a szükebb, tágabb környezetünkhöz, az Univerzum egészéhez. Minél többet aggodalmaskodunk, nyugtalankodunk, annál alacsonyabb a rezgésszintünk. Az ima, a meditáció emelik a rezonanciaszintet. Frekvenciánk emelkedésével, magasabb rezgésszámú helyzetekhez, emberekhez,  ételekhez, földrajzi helyekhez vonzódunk. 

A spirituális út (gyakorlat) sajátja hogy egyre kevésbé  érdekelnek azok a barátok, események, amelyek régebben magukkal ragadtak bennünket. Elengedjük  ego-problémáinkat  a haragot, az erőszakot,  a hiánytudatot, hogy valamiből nincs elég hogy több kéne, az áldozat tudatot, hogy boldogságunk másoktól függ. 

Amikor a legbenső ima, a meditáció, a lelki gyakorlat, a mindennapjaink részévé válik. Fontossá válik a segítségnyújtás, a szolgálat, a szeretet kifejezésének igénye. Tudhatjuk jó úton járunk. 

Angyalaink  nagyon magas rezgészsámú lények, a velük való kapcsolódás részünkről  igényli a tiszta szerető emberi életet. Az hogy az angyalok életünk tényeges segítői lehessenek, csak rajtunk múlik. Ha tapasztalják az elköteleződést, ők maguk  nagyban segítenek rezgészszintünk emelésében.

Az angyalok legfontosabb  feladata az ember (emberiség) egységtudatának megtéremtésében való segítségnyújtás.  Ez az egységtudat teszi lehetővé az ember számára az istenivel való egyesülést, a rátalálást, a visszatérést a forráshoz. 

Áldott út ez, aki elindul, hazatalál.....

Szerettel: Ilda