A vándor üzenete

A lap által képvislet helyzet
A Vándor  által szimbolizált helyzetre a mozgékonyság, a változékonyság  jellemző. A megszokott biztonság a múlté, olyan mintha kihúzták volna a lábunk alól talajt. Mindazon  problémamegoldási technika alkalmazása, amit eddig elsajátítottunk, most hatástalan. Ez a kiszámíthatatlan helyzet rákényszerít bennünket arra, hogy a hétköznapi rutinunkat, valami újjal, valami teljesen mással váltsuk fel.
Amennyiben eddigi életünk során döntéseinkben elsősorban érzelmeink vezéreltek bennünket, ez a helyzet most megtanít arra, hogy emocionális hozzáállásunkat átértékelve, a kérdéses témát, az ismert tények szintjén, intellektuálisan közelítsük meg. A siker érdekében új módszereket kel kidolgoznunk, ehhez az eddigi nézőpontunk teljes átértékelésére van szükség. 
Kisebb nagyobb döntések sorozata vár ránk, és mikor már úgy érezzük hogy révbe jutottunk, és megpihenhetünk, ismét adódik egy nem várt fordulat, ami újabb korrekciót igényel. Ez a helyzet arra sarkall hogy változtassunk. Ne ragaszkodjunk konokul elképzeléseinkhez, a megoldás rugalmas hozzáállást igényel.
A Vándor most arra  inspirál, hogy  életünk regényében zárjuk le az eddigieket, és nyissunk egy új fejezetet. Ebben a helyzetben  a biztonságot, nem várt módon, a kötetlen, szabad gondolkodás, az új lehetőségek keresése fogja jelenteni. Azokról a lehetőségekről amikről  eddig azt hittük számunkra nem megengedettek, mert a semmibe vezetnek, igenis kiderül hogy van létjogosultságuk, jövőbeni sikereink zálogai. 
Kellő figyelemmel legyünk a környezetünkben zajló változásokra, képezzük magunkat, gyűjtsük be, és használjuk fel, az újabb és  újabb információkat. Érdeklődjünk minden új, az eddigiektől teljesen eltérő lehetőség után.

Értékeljük át a helyzettel összefüggésben az  eddigi szerepvitelünket!
Ismerjük fel mely beidegződéseink gátolnak a siker megélése kapcsán!
Fogalmazzuk meg hosszútávú céljainkat, és az ehhez vezető részcélokat!

Köszönöm a figyelmedet:
Ilda






-->