Jóslatkérés helyett!



Legyen az  Tarot, vagy  Ji-king, vagy bármi más, bármiféle orákulumhoz is fordulj segítségért,  a legfontosabb hogy a jelenedet tudd meghatározni, úgy ahogy az van. Reálisan. Ez az ami a legnehezebb.  Ha rosszul mennek a dolgok akkor azért,  ha jól akkor azért. Bárhogy is,  a legfontosabb kérdés  a jelen legyen.
Minden valaminek a  következménye!
A jelen egy megelőző eseménysorozatnak a következménye, minden  veled történt helyzet ebből jön létre.  Azt hogy a jövőd hogy alakul, Te döntöd el!
Lényegi kérdés: Hol tartasz?
Életednek jelenlegi szakaszában, holt tartasz? Mi tükrözi ezt leginkább?  Mindenki életének egy bizonyos pontján van éppen, Te is Én is... Élni, dönteni, az úton levés része,  azt hogy mit hoz a holnap számodra, az dönti el, hogy ma mennyire voltál, vagy leszel tudatos kicsi, és nagy dolgaidban....
A tudatszint nem más, mint rezonancia. Frekvencia, ami  a hatás ellenhatás törvényeként  működtet téged, és rajtad keresztül kihat minden a szűkebb tágabb környezetedben élő személyre. Ha ezt felismered, nem nehéz belátnod hogy miért Te vagy bárminemű sokszor érthetetlennek tűnő, megoldatlan helyzetben a kulcsfigura.
A segítségnyújtás akkor sikeres, ha alapját a tényszerű felismerések adják! Ha tanácskérőként segítséget kérsz. Sohasem a probléma az elsődleges amivel mész, hiszen az már adott. Azzal hogy saccolgatod a holnapot, nem sokra mész. A jövőre vonatkoztatva persze meg lehet hallgatni  nagyszerű,  felemelő mondatokat! Talán pár napig felszabadultabban is érezed tőlük magad.
Aztán megint azt veszed észre, hogy ugyanabban, vagy nagyon hasonló helyzetben vagy.  - Ugye hogy sokszor így volt ? - Eltelik bizonyos idő, és egyre kilátástalanabbul látod a helyzetet. Pedig mindent úgy tettél, ahogy mondták....és érdemben mégsem sikerültek a dolgok...Igen! Rákérdezel a múltra, jövőre, személyekre, mindenre és mindenkire, egy valaki nem számít az életedben,Te magad, magadnak.....
Magadat ne hagyd ki az életedből!
A kérdéseid  miden esetben  önmagadra vonatkozzanak!
Az aktuális helyzeted értékelésére.
Szerepedre a helyzetben, arra hogy ez helyénvaló-e, vagy nem.
Az eddig megtett utadra. A kiindulási pontra , a kezdetekre.
A jövőbeni céljaid realitására, ezek kockázati értékelésére, megvalósításuk mikéntjeire.
Arra hogy a választott taktika megfelel-e, arra nézve hogy vágyaidat megvalósítsd, és ha igen hogyan, és ha nem miért és hogyan..és ha nem hogyan tovább...
Szerelmi kérdésekben!
A kiszemelt "Másik" elérésében, abban hogy felfigyeljen rád nem  Ő a kulcsfigura. Egyedül rajtad múlik hogy ebből lesz kapcsolat, és hogy az komollyá válik vagy sem. Igen csakis rajtad! Amikor egy szerelemmel kapcsolatban a jövő után kutakodol, nem az a kérdés hogy férjhez megyek vagy nem, hogy lesz -e nagy szerelem vagy nem, hanem az hogy hogyan válhatok képessé arra, hogy mindez megtörténjen.
A mágia eszközeivel élni a jövő értékelésére. Rendben van. Ezt lehet! Valamiről viszont  nem szabad elfeledkezned, a mágiát alkalamzó ember, teremtő létrehozó, és nem stagnáló, másra hagyatkozó ember! Valamikor  a közösség lányai elmentek a javasasszonyhoz tanácsot kérve, mit tegyenek. A válasz sosem a végeredményre vonatkozott...a javaslat nem annyiban állt "Igen a Pista lesz a férjed". A javasasszony a dolgok megvalósításának mikéntjében segített. Eszközöket adott az emberek kezébe, amikkel képessé váltak megvalósítani álmaikat. Ők maguk, ezt senki más nem tette, és nem is tehette meg helyettük.

Köszönöm a figyelmedet:
Ilda


-->