Ugrás a fő tartalomra

KRISTÁLY ENERGETIKA: RÓZSAKVARC

Mert a mágia Te magad vagy....ott van benned és körülötted...

A rózsakvarc  gyengédség a harmónia, a romantikus szerelem, az anyai szeretet, a barátság köve. Közvetlenül a szív központ kapcsolódik, ezért erősíti a szívet. Az összes érzelmi kérdésben gyógyító hatással bír. Erős nyugtató,kiegyensúlyozó hatású. Rövidebb lefutású depresszív állapotok során gyógyító erővel bír. Finom érzékeny rezgésén keresztül segít a kihűlt szerelem rezonancia szintjének visszaállításában.

FELHASZNÁLHATÓ

 1. a  vízerek leárnyékolása, 
 2. erőszakos jelenetekkel tarkított rémálmok esetében,
 3. segít a harag feldolgozásában, 
 4. nyugtatja és enyhíti a kedélyállapotot, 
 5. női betegségek esetén, 
 6. negatív rezgések és energiák ellen, 
 7. erősíti az idegeket, 
 8. elősegíti az alkotó gondolatokat.


ALKALMAZÁSA


Láncon medálként legyen a szegycsont közelében.
Kiegyensúlyozatlanabb élethelyzetekben érdemes elhelyezni minden szobában, párkapcsolati problémák esetén a hálószobában többet is.
Fekve szívcsakra magasságában (rendszeresen)
Tarthatjuk kézben. (rendszeresen)
Párnánk alatt.


TISZTÍTÁSA


Vásárlást követően mossuk meg 5-10 percig  folyó hideg víz alatt. Amennyiben a követ használtan vettük érdemes a lemosás után a napra kitenni szellős tiszta helyre, majd a mosást megismételni. A tisztítás követően a kő a saját, egyedi, csak a rá jellemző rezgését hordozza. Ha ismeretlen helyről származik érdemes tisztító mágiát végezni.

BEAVATÁS


Ha a kő lelki, érzelmi, párkapcsolati probléma miatt lett véve beavatása szükséges. A beavató mágia a tulajdonos asztrológiai képlete alapján történik. 


VIZALIZÁCIÓS  GYAKORLAT


Az asztalt selyemmel terítsd le, helyezz el négy gyertyát a négy égtáj irányban. Minden égtáj lelkeid köszöntsd. Kérd meg őket hogy őrködjenek a mágia felett. Vedd a megtisztított beavatott rózsakvarc kristályokat  a kezedbe. Helyezd kényelembe magad, hangolódj rá a kristály rezgésére. A vizualizált kép: Belépsz a rózsakvarc kristályba, érzed a finom rezonanciáját, az energetikáját. Magadban mond (többször lassan): Szerelmet vonzok, szerelmet viszonzzok. Köszöntelek szerelem (esetleg név)…örömmel fogadlak. 
A mágia befejeztével a kristályokat tedd kör alakban az asztalra (ágyad köré, párnád alá), gyertyákat oltsd el! Három napon keresztül ismételd meg a rituálét, ha módod van rá telihold napja legyen a középső nap.


"Mindenkiben benne van az egész világ, 
és ha tudod, hogyan láss és tanulj, 
akkor ott állsz majd a kapu előtt, 
és a kezedben van a kulcs. 
A világon senki sem képes sem a kezedbe adni a kulcsot,
 sem kinyitni a kaput, 
csakis te magad." 

CSEPPNYI TUDOMÁNY


A földkéreg mintegy negyedrésze szilíciumból áll. Ebből körülbelül ugyanannyi van a földön, mint (oxigén kivételével) az összes többiből együtt. Legelterjedtebb a kvarc, ami  hatszöges rendszerbe tartozó prizmákból és piramisokból álló kristályokat képez. 
 1. a víztiszta kvarc a HEGYIKRISTÁLY, 
 2. mangán/vasvegyületek által ibolyára festett az AMETISZT, 
 3. a vas által sárgára színezett kvarc a ,CITRIN
 4. a titán/mangán által színezett a RÓZSAKVARC, 
 5. a szerves anyagoktól szürkésbarna fajtái FÜSTKVARC néven szerepelnek 
 6. a vasoxidtól barnára vagy vörösre festett és a szennyezésektől többé, kevésbé átlátszatlan kvarcok  közül a legkedveltebbek az ÓNIX, ACHÁT, JÁSPIS, KALCEDON.

(Idézet: Krisnamurti)


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

LILITH TÖRTÉNETE avagy mi is történt Éva teremtése előtt!

Napjaink asszonyai lányai közül sokan úgy gondolják hogy a bibliai teremtés-történet, amikor is Isten Ádám oldalbordájából meg-teremtette Évát, a magyarázata annak hogy Éva egyenrangú Ádámmal.  "A történelmet a győztesek írják" tartja a mondás, és ez így is van. A Biblia is azon emberek által leírt történetek gyűjteménye, akiknek módjukban állt megörökíteni ismereteiket....de mi a helyzet azokkal a részekkel amik akarva, akaratlanul, de kimaradtak...... Az Éva előtt létezett 'ősasszonyról' Lilithről nem beszél a Biblia....pedig hát ő volt az, akit Isten Ádámnak társul szánt!

Ra Ma Da Sa Sa Say So Hung - Mantra

Gyógyító Mantra, a végtelenbe hatoló rezgés.
A Nap, a Hold, a Föld, a végtelen egyetemes Világmindenség, és Én egyek vagyunk.
Minden alkalommal, amikor tökélyre viszel egy mantrát,, művésszé válsz, aki képes magából előhívni az egység érzetének egyszerűségébe emelő állapotát.

Ra – Nap
Ma – Hold
Da – Föld
Sa – a Végtelenség
Sa – a Végtelen
Say – a Végtelenség egyetemessége
So Hung –  Én Te vagyok


Hazugságok egyszer, kétszer, és még.....Tévhitek vs tények!

Egy percig sem kérdés, mindannyian hazudunk. Ez kutatásokkal igazoltan, evolúciós okokra vezethető vissza. Minél intelligensebb egy faj, annál valószínűbb, hogy megtévesztő.  A gyökérok legtöbb esetben, a falkavezérség vágya. Mindent megteszünk azért, hogy domináns személlyé váljunk. Minél összetettebb a társadalom szerkezete, a benne élők, annál kifinomultabb eszközökkel élnek arra nézve, hogy megtévesszenek másokat.  Fokozottan igaz ez, azokra, az emberekre, akik önmagukban, nem rendelkeznek a falka-vezérséghez, szükséges kon-díciókkal. Gondolok itt az irányítói képességre, a felelősség felvállalására, bátorságra, tettrekészségre, a kockázatvállalás képességére, a másik ember valós tiszteletére és szeretetére.

Tévhitek 
Azt szokták mondani a hazudók mondandójuk során sokat  izegnek, mozognak. Nem igaz! Arról ismerszenek meg, hogy amikor hazudnak, megmerevedik a felső testük.  Aki hazudik, nem néz a szemünkbe. Nem igaz! Túl sok, amit a szemünkbe néznek, kompenzálva a mítoszt.  És hogy …