Ugrás a fő tartalomra

A változások lapjainak üzenetei, CSIEN - A teremtő -

Az első legnagyobb erőt tartalmazó jósjel. Megjelenése minden esetben üdvös! Előrevetíti, ha nem csak a saját személyedre gondolsz, képes vagy ügyedben kitartani.  A kivitelezéshez lesz elég erőd. A jel nem azt adja tudtodra hogy dolgaid csak úgy maguktól intéződnek el, a szerencséd saját képességedben rejlik, a hitedben hogy elképzelésedet képes vagy végig vinni, fáradhatatlanul. Mielőtt elindulnál döntsd el mi az amit képes vagy feláldozni azért hogy tervedet megvalósítsd….

Ezek most a kezdeti lépések, az előrelátásodra szükség van, viszont soha ne hátrálj meg a következő időszak  a tetteké, ne inogj meg, ne lássák hogy befolyásolható vagy, és győzelmet aratsz merj kockáztatni. Légy könnyed! Tiéd lesz a gyümölcs.

Mit üzen


  1. Itt a tettek ideje
  2. Csak akkor kezd bele ha szeretettel tudod végig vinni
  3. Lesz elég energiád, ha tervedet átgondolod
  4. Áldozat nélkül nem megy, gondold meg mi legyen
  5. Nem lesz egyszerű, szükség lesz a kitartásodra 
  6. Megvalósítod
http://lotuszlelek.blogspot.hu/2015/04/tanacstalanoknak-tanacskeres-osi.html#more

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

LILITH TÖRTÉNETE avagy mi is történt Éva teremtése előtt!

Napjaink asszonyai lányai közül sokan úgy gondolják hogy a bibliai teremtés-történet, amikor is Isten Ádám oldalbordájából meg-teremtette Évát, a magyarázata annak hogy Éva egyenrangú Ádámmal.  "A történelmet a győztesek írják" tartja a mondás, és ez így is van. A Biblia is azon emberek által leírt történetek gyűjteménye, akiknek módjukban állt megörökíteni ismereteiket....de mi a helyzet azokkal a részekkel amik akarva, akaratlanul, de kimaradtak...... Az Éva előtt létezett 'ősasszonyról' Lilithről nem beszél a Biblia....pedig hát ő volt az, akit Isten Ádámnak társul szánt!

Ra Ma Da Sa Sa Say So Hung - Mantra

Gyógyító Mantra, a végtelenbe hatoló rezgés.
A Nap, a Hold, a Föld, a végtelen egyetemes Világmindenség, és Én egyek vagyunk.
Minden alkalommal, amikor tökélyre viszel egy mantrát,, művésszé válsz, aki képes magából előhívni az egység érzetének egyszerűségébe emelő állapotát.

Ra – Nap
Ma – Hold
Da – Föld
Sa – a Végtelenség
Sa – a Végtelen
Say – a Végtelenség egyetemessége
So Hung –  Én Te vagyok


Hazugságok egyszer, kétszer, és még.....Tévhitek vs tények!

Egy percig sem kérdés, mindannyian hazudunk. Ez kutatásokkal igazoltan, evolúciós okokra vezethető vissza. Minél intelligensebb egy faj, annál valószínűbb, hogy megtévesztő.  A gyökérok legtöbb esetben, a falkavezérség vágya. Mindent megteszünk azért, hogy domináns személlyé váljunk. Minél összetettebb a társadalom szerkezete, a benne élők, annál kifinomultabb eszközökkel élnek arra nézve, hogy megtévesszenek másokat.  Fokozottan igaz ez, azokra, az emberekre, akik önmagukban, nem rendelkeznek a falka-vezérséghez, szükséges kon-díciókkal. Gondolok itt az irányítói képességre, a felelősség felvállalására, bátorságra, tettrekészségre, a kockázatvállalás képességére, a másik ember valós tiszteletére és szeretetére.

Tévhitek 
Azt szokták mondani a hazudók mondandójuk során sokat  izegnek, mozognak. Nem igaz! Arról ismerszenek meg, hogy amikor hazudnak, megmerevedik a felső testük.  Aki hazudik, nem néz a szemünkbe. Nem igaz! Túl sok, amit a szemünkbe néznek, kompenzálva a mítoszt.  És hogy …