Ugrás a fő tartalomra

Ősidők tanúi, és az ember

Nagyon sok  ismeretterjesztő könyv és cikk jelenik meg a drágakövekről, féldrágakövekről, csak kevesen vannak akik vásárolnak, és még kevesebben azok akik nem csak az üvegvitrin mögé elhelyezett díszítő tárgyként használják őket! Ezeket a köveket az ember évez-redeken keresztül saját erőtere megerő-sítéseként használta. Közülük az egyik legismertebb a HEGYIKRISTÁLY

A Hegyikristály kvarc ásvány napjainkban leginkább ékszerekhez drágakőként használják.Azon kevés drágakövek közé tartozik,  ami az emberi szervezetben megtalálható energetikai rendszer (csakra rendszer) mindegyik területére  jó hatással van.

Fizikai hatásai közül

Mindenhol használható, ahol tisztulás megy végbe, gyomor bélproblémáknál,  hatékony pl  láz esetén. Negatív energia, elektroszmog, vízér, blokádok ellen.
Jó hatása van fejfájásnál, porckorong problémánál, szempanaszoknál, pajzsmirigy megbetegedéseknél, bőrbetegségeknél, hátfájdalmaknál. Hatásos vérzéscsillapító. Megtisztítja az ereket a lerakódásoktól. 


Lelki hatásai közül

Jó stresszoldó! Több figyelmességet és érzékenységet eredményez a partnerkapcsolatban.  Oldja az energiablokkokat. A tiszta értelem köve. Segít a túláradó energiát szabályozni. Stabilizálja és megtisztítja az aurát.


Tanácskérés jóslás esetén

Fehér Mágiát használva, egy  beavatási szertartást követően,  felerősíti a tanácskérő energiáit!  ( A tanácsért fordulók többsége  leginkább  hálószobában elhelyezve , illetve saját testén hordva használja.)
Népszerű bejegyzések ezen a blogon

LILITH TÖRTÉNETE avagy mi is történt Éva teremtése előtt!

Napjaink asszonyai lányai közül sokan úgy gondolják hogy a bibliai teremtés-történet, amikor is Isten Ádám oldalbordájából meg-teremtette Évát, a magyarázata annak hogy Éva egyenrangú Ádámmal.  "A történelmet a győztesek írják" tartja a mondás, és ez így is van. A Biblia is azon emberek által leírt történetek gyűjteménye, akiknek módjukban állt megörökíteni ismereteiket....de mi a helyzet azokkal a részekkel amik akarva, akaratlanul, de kimaradtak...... Az Éva előtt létezett 'ősasszonyról' Lilithről nem beszél a Biblia....pedig hát ő volt az, akit Isten Ádámnak társul szánt!

Ra Ma Da Sa Sa Say So Hung - Mantra

Gyógyító Mantra, a végtelenbe hatoló rezgés.
A Nap, a Hold, a Föld, a végtelen egyetemes Világmindenség, és Én egyek vagyunk.
Minden alkalommal, amikor tökélyre viszel egy mantrát,, művésszé válsz, aki képes magából előhívni az egység érzetének egyszerűségébe emelő állapotát.

Ra – Nap
Ma – Hold
Da – Föld
Sa – a Végtelenség
Sa – a Végtelen
Say – a Végtelenség egyetemessége
So Hung –  Én Te vagyok


Hazugságok egyszer, kétszer, és még.....Tévhitek vs tények!

Egy percig sem kérdés, mindannyian hazudunk. Ez kutatásokkal igazoltan, evolúciós okokra vezethető vissza. Minél intelligensebb egy faj, annál valószínűbb, hogy megtévesztő.  A gyökérok legtöbb esetben, a falkavezérség vágya. Mindent megteszünk azért, hogy domináns személlyé váljunk. Minél összetettebb a társadalom szerkezete, a benne élők, annál kifinomultabb eszközökkel élnek arra nézve, hogy megtévesszenek másokat.  Fokozottan igaz ez, azokra, az emberekre, akik önmagukban, nem rendelkeznek a falka-vezérséghez, szükséges kon-díciókkal. Gondolok itt az irányítói képességre, a felelősség felvállalására, bátorságra, tettrekészségre, a kockázatvállalás képességére, a másik ember valós tiszteletére és szeretetére.

Tévhitek 
Azt szokták mondani a hazudók mondandójuk során sokat  izegnek, mozognak. Nem igaz! Arról ismerszenek meg, hogy amikor hazudnak, megmerevedik a felső testük.  Aki hazudik, nem néz a szemünkbe. Nem igaz! Túl sok, amit a szemünkbe néznek, kompenzálva a mítoszt.  És hogy …