10 MILLIÓSZOROSAN: A VAJMÉCSESEK, A CSODÁK ÜNNEPE, GYÚJTS EGY GYERTYÁT A MAI NAPON

Chotrul Düchen "A vaj-mécsesek ünnepe" a Csodák ünnepe!
A mai napon a tibetiek hagyományosan jakvajból, esetleg növényi olajból tisztított vajból készített gyertyákat, virág, madár,  fa alakú lámpásokat gyújtanak, hogy megemlékezzenek Buddha csodálatos tetteiről, melyeket követői hitének megerősítésére hajtott végre. Légy nagylelkű fordulj környezeted felé jó szándékú akarattal. Segíts ma kicsit többet az érző lényeken, legyen az állat, ember. 

A VALÓSÁG EGY GONDOLAT
A gondolkodásod határozza meg valóságodat, te tervezed meg, te teremted meg utadat, körülményeidet, életed minőségét. Megválasztod kivel és mivel kívánsz kapcsolatba kerülni jelen inkarnációd során. Azok a gondolataid határozzák meg valóságodat, amelyeket nap mint nap gondolsz. Ha ezek  pozitív gondolatok, akkor a valóságod is olyan lesz, amilyet szeretnél, amennyiben negatívak akkor küszködéssel teli mindennapokat élsz! Ma az összes gondolatod, tetted 10 milliószoros erővel hat!

LEGYEN EZ A NAP  A POZITÍV  VÁLTOZÁSOD KEZDETE !
Ezért  a mai gondolataid / tetteid legyenek  konstruktívak, magad és környezeted számára előremutatóak segítőek ! Amennyiben a mai napon tudsz gondolkodásodon és a jövővel kapcsolatos szándékodon egy kicsit is pozitív irányban változtatni , olyan feladatokkal célokkal, megtölteni elmédet, melyek  a jó felé vezetnek, akkor  egy nagyobb horderejű lépést tudsz tenni abba az irányba, hogy megszabadulj a sikertelenségeidért felelős szokásaidtól, érzelmeidtől életedtől.

KIS LÉPÉSEKKEL ELSŐSZÖR MAGADON..... 
MEGLÁSD  A KÖRNYEZETED, A LEHETŐSÉGEID   IS POZITÍV IRÁNYBA VÁLTOZNAK!
Legyen a mai 10 milliószoros  nap, a jobb új kezdete! Ma a kis apró lépésed mögött, gigászi nagy energiák segítenek! Lépj ki a szabadba, szívd tele tüdődet friss levegővel, köszönd meg a mai napot!
És kezd el....
Beszéddel, szavakkal
Minden apró kis örömforrásra figyelj,  vedd észre , adj ennek hangot! Fejezd ki örömödet...és ezentúl maradjon ez így!
Gondolatokkal
Csípd fülön a negatív gondolataidat, ne időzz a visszahúzó energiákban! Hessegesd el! Töreked a problémák megoldására!
Koncentrálj!
Figyelj a gondolataidra. Elméd játékát csakis koncentrációval tudod szabályozni! A jó elképzelésedet engedd szabadjára, a rossz hátráltató gondolatot fogd meg, szükségtelen.
Teremts!
Fogalmazd meg, tárd fel a problémát, majd készíts rövidtávú tervet. Írd le ha nem a te problémahelyzeted lenne mit javasolnál, bármiféle ötlet is jut az eszedbe írd le, még akkor is ha egy pillanatra nevetségesnek tartod, ma a jó dolgok teremtésének napja van. Minden abban fog segíteni téged hogy a pillanatnyi viccesnek vélt ötleted megvalósuljon. Ne feledd bármilyen negatív helyzetből ki lehet jönni egy jó ötlettel. Csak ne a szokványos eddig megszokott módon tekints rá.

MA ÉGJEN EGY SZÁL GYERTYA ..
Akár otthon, akár munka-helyen gyújts egy szál gyertyát. Égjen a kis láng a hitünkért, azokért a csodákért, amik bennünk élnek. A megkínzott emberekért, állatokért, a szenvedő  betegekért. Minden érző lényért! Egy Buddhista mantrával kérek áldást minden érző lény javára, a  Zöld Tara védjen meg mindannyiunkat!



OM TARE TUTTARE TURE SZOHA
A Tara  tibeti nevén Dölma az istenség női energiája,  öt különböző színben jelenik meg, mindegyik  más energetikai tartalommal bír,  a Sárga minden pozitív dolgot növel, beleértve a bölcsességet is, a Vörös segít minden élethelyzet uralásában,  a Kék  a  negatív erők legyőzője.
A Zöld Tara az összes aktivitást magába foglalja.

 OM TARE TUTTARE TURE SZOHA
A ma naptól,  erősödjenek fel pozitív energiáink,  bölcsen tudjunk döntéseket hozni, helyzeteinket uralni tudjuk, ne sodorjon el az ár, győzzünk minden esetben az ártó szándék felett! 

 OM TARE TUTTARE TURE SZOHA