Kész átverés show: a csakrahangolás rejtelmei! - Válaszlevél -

Miért is hamis a 'baba'?  

A közelmúltban a gyökér/ korona csakrák, illetve a kézírás összefüggéseit taglaló cikkeim(http://lotuszlelek.blogspot.hu/2017/05/a-csakrak-es-keziras.html)(http://lotuszlelek.blogspot.hu/2017/06/csakrak-es-keziras-2-koronacsakra.html) kapcsán több levelet is kaptam a blog email címére. A lényeg mindegyikben ugyanaz volt, a csakrák működésének százalékos aránya. A levélírók mindegyike megmérette a csakráit, és ezzel kapcsolatban kérdezett.

Kedves érdeklődő barátaim!

Az első kérdésem : mihez viszonyítva 15-20-30-100-120 vagy akárhány %-os a csakra működésetek? Ki az etalon, akihez mérve vagyon bárkinek is a csakrája? Születésünkkor a fülünkbe lett súgva : " A te csakráid Gipx3 Jakab csakráihoz viszonyítva 15-20-30 %-ban fognak működni?

Komolytalan ugye?
Kihez mér? Ha azt mondja tenmagadhoz, akkor honnan tudja milyen volt a csakra működésed egy hete, egy éve, és így tovább! 
Az így működő terapeuták alap indíttatása a másik ember feletti hatalom gyakorlása. A saját önképük misztifikálása, a tökéletesség látszata. A felkentség,  a tudás pozőrei ők, legtöbbször alapvető ismeretek hiányában, figyeleméhesen!
Ebben a műfajban nincs viszonyítgatási alap.  Te te vagy, és kész! Úgy ahogy vagy! És ha vannak vágyaid, reményeid, elképzeléseid, amennyiben NEM engeded magad megtéveszteni, akkor képes is vagy megoldani a jelen konfliktusait. 
Ha mégsem, talán mert túl sok volt, a segítséget a tradicionális helyeken keresd. Hazánkban több jógairányzat megtalálható. Képviselőik valóban jártasak az energiamezők működésében, lévén több ezer éves előnyük van a témában. Érdemes őket keresni. 
Mindenkor olyan terapeutát keress, aki nem valakihez, valamiféle standardhoz mér, hanem önmagadhoz. Pl a grafológia ilyen! Igen most hazabeszéltem, bocsásd ezt meg nekem, de valóban ez a grafológia legnagyobb előnye. 
"Színház az élet!" Persze... de ne hagyd hogy a te életed a színházasdit játszó embereken múljon.

Amennyiben olyan kérdésed, történeted van, amiről úgy gondolod hogy tanulságos és több embert is érinthet, a blog email címe:

lotuszlelek@gmail.com

Köszönöm a figyelmet!

Szeretettel feléd


-->

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

LILITH TÖRTÉNETE avagy mi is történt Éva teremtése előtt!

Rendhagyó újévi jókívánság! TEREMTS!

Ra Ma Da Sa Sa Say So Hung - Mantra