DÖNTÉSHELYZETBEN! Az orákulum használatának józan lépéseiről...

Bármiféle orákulumhoz is fordulj segítségért,  a legfontosabb hogy a jelenedet tudd meghatározni , úgy ahogy az van, reálisan.  Ez az, ami a legnehezebb.  Ha rosszul mennek a dolgok akkor azért, ha jól akkor azért. Legyen az  Taro, vagy  Ji-king , Numerológia,  a legfontosabb kérdés  a jelen. Minden valaminek a  következménye!
A jelen egy megelőző eseménysorozatnak a következménye, minden  veled történt helyzet  ebből jön létre. Azt hogy a jövőd hogy alakul Te döntöd el, csakis Te a kérdező!  Nem az anyós, nem a csapodár kedves, és nem is a főnököd!

Hol tartasz? 
Életednek jelenlegi szakaszában, holt tartasz éppen? 
Hogy mi tükrözi ezt leginkább?   A tudatszinted!
Mindenki életének egy bizonyos pontján van éppen, Te is Én is...
A jelenben élni, dönteni, az úton levés része,  azt hogy mit hoz a holnap számodra, az dönti el, hogy ma mennyire vagy tudatos kicsi, és nagy dolgaidban....A tudatszint nem más, mint rezonancia. 
Frekvencia, ami  a hatás ellenhatás törvényeként  működtet téged, és rajtad keresztül minden a szűkebb tágabb környezetedben élő személyt, így hozván létre az eseményeket. Ha ezt felismered, nem nehéz belátnod hogy miért Te vagy bárminemű sokszor érthetetlennek tűnő, megoldatlan helyzetben a kulcsfigura.

A segítségnyújtás akkor sikeres, 
ha alapját a tényszerű felismerések adják!
Ha tanácskérőként segítséget kérsz. Sohasem a probléma az elsődleges amivel mész, hiszen az már adott. Azzal hogy belemerülsz a boncolgatásába, és így próbálod megsaccoltatni a jövőt nem sokra mész. Miután távozol a helyszínről, pár napig akár felszabadultabban is érezheted magad, tele tervvel a siker reményében. 
Aztán azon kapod magad, hogy ugyanabban, vagy nagyon hasonló helyzetben vagy.  - Ugye hogy legtöbbször így van ? - Ami változik az hogy most sokkal tehetetlenebbnek érzed magad.
Pedig mindent úgy tettél, ahogy mondták....és mégse...
Igen! Rákérdezel a múltra, jövőre, személyekre, mindenre és mindenkire, egy valaki nem számít az életedben,
Te magad, magadnak.....

Az első kérdés miden esetben  önmagadra vonatkozzon!  


Szeretettel feléd:

-->

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

LILITH TÖRTÉNETE avagy mi is történt Éva teremtése előtt!

Rendhagyó újévi jókívánság! TEREMTS!

Ra Ma Da Sa Sa Say So Hung - Mantra