MÁGIA : Az inga használatáról............Egyszerűen!

Az inga mit egy bűbájos varázsképességgel bíró eszköz, vezet és véd bennünket. Ha,  és amennyiben rendelkezünk a használatához szükséges személyiségjegyekkel. Mágikus erővel ruházza fel használóját. Szabályokat áthágva, érvek ellenérvek hadát figyelembe nem véve segít dönteni.

Az  inga előrelátással ajándékozza meg azt  a nő agy férfit aki

  -  intuitív személyiség,
  -  nyitottan,  elfogadóan közeledik bármiféle emberi probléma felé,
  -  azonosan kezel mindenkit, 
  -  nincsenek előítéletei,
  -  hangsúlyos  energiával bír,
  -  van ereje akár a félelmeivel is szembe nézni.

Inga bármi lehet

Az 'ősidőkben' hajszálra fűzött, gyűrűtől  vagy medaliontól kérdeztek. 
Napjainkban sokan a nyakukban hordott arany ezüst láncot és gyűrűjüket használják. Annak ellenére hogy a karika gyűrű használata elterjedt, ellenzem az alkalmazását.
Nagy számban találunk, különböző alakú és anyagú, készen kapható ingákat. Az inga kiválasztása során érdemes  elsősorban megérzésünkre hallgatni. Legtöbbször 'ingánkat' azonnal kiszúrjuk, amennyiben így van, nincs min gondolkodni. 

Aki nem tud választani az  születési napjegye alapján is dönthet.

Kos: rubin  - tűzopál - vas 
Bika: rózsakvarc - réz
Ikrek: karneol- borostyán - ón
Rák: gyöngy -smaragd - ezüst
Oroszlán: smaragd- gyémánt - arany
Szűz: jáspis - fehér- arany
Mérleg: akvamarin - réz
Skorpió: topáz -vörös korall - acél
Nyilas: zöld - ónix - cink
Bak: fekete korall - türkiz - ólom
Vízöntő: zafír - ólom, platina
Halak: ametiszt - cink -ezüst

A nehezebb ingának hosszabb zsinór/lánc kell. Ezt figyelembe véve a leghosszabb felfüggesztés se legyen 35 cm hosszabb, a rövid pedig 10 centiméternél nem rövidebb.

Vannak szabályok


Az inga csak igennel és nemmel tud felelni,  ezért csakis így eldöntendő kérdésre kérhetünk választ. Ezért a kérdést tudni kell 'jól' feltenni, az ingajóslás kiindulópontja e szerint, tudjunk jól kérdezni. 
Első lépésben tisztázni kell az ingával az igenek, és nemek forgási irányát. Az ingának igennel vagy nemmel megválaszolandó egyszerű kérdéseket egymás után többször fel kell tenni. A válaszul kapott forgásirány lesz  az igen/nem válasz. Saját használatú ingánál a továbbiakban ezt nem kell elvégezni, az első válasz a mérvadó.
A használaton kívüli ingát javasolt kis fekete zacskóban tartani.
Használat előtt érdemes legalább 20-30 percig a tenyérbe venni, azért hogy felvegye a testünk rezonanciáját. Másik  személy ingáját használni értelmetlen, az az ő energiáival van feltöltve. ( Elkérni illetlenség.) 

Szertartás 

Csendben, csakis akkor ha senki sem zavar! Mint az összes mágiának ennek a szertartásnak is emelj oltárt. Egy  az asztalra  leterített fehér kis terítő, két fehér gyertya, füstölő, elég is. (A füstölő tisztító jellegű legyen.) Az ingádat helyezd el,  a két gyertya közé. A gyertyákat gyújtsd meg, a bal, majd a jobb oldalit. A füstölő meggyújtását követően az asztalon lévő tárgyakat tisztítsd meg, a füstölővel körkörös irányban, az óramutató járásával megegyezően. (Ha nagyobb az asztal járd körbe.) A kérdés feltevés előtt ajánld a volt nagymesterek figyelmébe szertartásodat, ez lehet pár gondolat, vagy rövidke ima is. 

A gyakorlat

Az ingát fogó kéz minden esetben legyen mozdulatlan, ha másként nem megy, ki kell támasztani. Talpunk legyen a  padlón, lábak nem lehetnek keresztben. A zsinórt/láncot a hüvelyk - mutató-  középső ujjal kel megfogni, addig kell várni míg  az inga mozdulatlanná válik. 
A kérdés feltevése után, sem mozoghat a kéz! Ere nagy hangsúlyt kell fektetni. Amennyiben a válasz nem értelmezhető, (az inga össze vissza, vagy fekvő nyolcasban forog)  nem az ingával van baj, vagy a kérdéssel, vagy a saját tudatalattinkkal. A tudattalanunk összeköttetésben van az univerzum energiáival, amennyiben nincs értelme feltennünk a kérdést azaz értelmetlen az inga használata,  a tudattalan  azonnal tudja a választ úgy, hogy az a tudatunkba nem kerül fel, vagyis erről nincs konkrét információnk (ennek nagyon sok oka lehet pl a kérdéses probléma megoldása tőled független). 
  
Egy kérdés, egy válasz !


Nincs  az a természetfeletti erő, ami képes lenne segíteni annak, aki nem akar változtatni!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

LILITH TÖRTÉNETE avagy mi is történt Éva teremtése előtt!

Rendhagyó újévi jókívánság! TEREMTS!

Ra Ma Da Sa Sa Say So Hung - Mantra