Ugrás a fő tartalomra

Ha tudom hogy ez lesz, nem megyek hozzá! Mi a helyzet a névszámmal? A numerológia válasza.

Tizenhét évvel a házasságkötése után, ismerősöm úgy érezte, megfullad a házasságában. Napjait teherként éli meg. "A házasságom nem rossz." mondja. 
"Vannak sokkal rosszabbak is." folytatja. "Mégis ha tudom hogy ez lesz nem megyek hozzá, nem szól ez már másról, mint a mindennapi rutinról, arról hogy mennyit és mit tudok adni magamból. Hol vagyok én?"


NUMEROLÓGIAI NÉVELEMZÉS

A születési névszámban rejlő ideális életút. Karmikus adottságok

A születési névszám, idealista szemléletmódról árulkodik. Kreatív sokoldalú ember, elsősorban intellektuális beállítottságú, hangsúlyos spirituális kreativitással. Megjelenésében kiegyensúlyzott. Nyitott személyiségként fogékony az újra, ezért szinte minden érdekli, mindenre figyel.  
Környezete az átlagostól eltérő szokásai miatt különcnek tarthatja. Ha egy élethelyzetben (lehet munkahely, magánélet) nem érzi jól magát, fellázad, ilyenkor döntéseit azonnal és kizárólagosan hozza meg. 
Jó a humorérzéke, ami miatt kedvelt társasági ember. Nyitott  és szívélyes, hangsúlyos szabadságigénnyel. Magabiztos, sokszor hirtelen ötletektől vezérelt. Kiváló az intuitív képessége, megérzései szinte soha sem csapják be. Jó, a mindennapokban is kamatoztatható fantázia birtokosa. Későn érő típus, álmodozásra való hajlama miatt, később ébred rá életcéljára. 
Mivel a születési név a 11 mesterszámot tartalmazza,  nem elhanyagolható a névszámban rejlő próbatételek megemlítése. A 11 névszámmal rendelkező emberek közös sajátja hogy mindegyiküknek rejtett veszélyekkel, nehézségekkel kell szembenézniük. Kapaszkodóul: Isten mindenkire csak annyit mér, amennyit az illető el tud viselni.

Férjezett névszámban rejlő életút

A kreativást, az ötletekkel teli gondolkodást felváltja a racionalitás. A társasági ember itt vált, bizonyos idő elteltével, tartózkodó kissé hűvösnek mondható, szorgalmas emberré válik.  A küllönc egyéni megközelítés a múlté , a férjezett név nem enged teret a valamikori gondolkodásnak. Válaszként, kialakul egy hangsúlyos rendrakási tevékenység.
Kíváncsisága érdeklődése megmarad, és  erős tudásvággyá válik, ez az érdeklődése hajtja ismeretlen spirituális ezoterikus tanok felé. A szabadság igényt , felváltja az alkalmazkodó képesség, szinte minden emberhez megtanul alkalmazkodni. A kissé bohém emberben megjelenik a környezetével szembeni kritika.  

Férjezett és születési név (teljes név) együtt

Személyes igényeit a  családi igények mögé helyezi, egyéni ambícióit nem közli a körülötte élőkkel, ezért előfordulhat hogy éveket él le úgy egy emberrel hogy a másik nem ismeri.  Saját gondjait megtartja magának. Finom érzésű önzetlen. Akaratereje gyenge, elképzeléseit ritka esetben viszi véghez. Nagyfokú képzelőerővel és empátiás készséggel rendelkezik. Képzelőerejét arra használja, hogy negatív életperiódusaiban saját szellemi világába barikádozza el magát.

A 11 mesterszám 

Felhívja a figyelmet, arra hogy  az életút  nehézségekkel terhelt. Jelen esetben a születési névszám, a férjezett névszám, illetve a születés-férjezett ( használt) név összehasonlításakor jól érzékelhető, hogy az a jelenlegi inkarnáció karmikus hozadékának legnagyobb részét, a házasságában törleszti.
Míg a születési név erősen szabadság szellemű, oldott kissé bohém fantáziadús rugalmas embert sejtet, addig a férjes név már a visszafogottságra, a precizitásra utal, a teljes név (azaz a férjezett személyiség) pedig egy a saját érdekkörét háttérbe szorító, arról lemondó, visszahúzódó az ismeretlenség homályába burkolódzó, az egyéni gondokat elhallgató  embert eredményezett.  Olyat, aki álmait vágyait csak képzeleti síkon éli meg.....

Jelen inkarnációban megtanulandó minőségek

A türelem megtapasztalása. A változástól való félelem elengedése, hosszú távú célok megfogalmazásának képessége.  A szabadság igény belsővé szellemivé tétele. Mindez egy célban összpontosul. Előkészíti a spirituális útra lépést, és az azon való haladást. Egy belső erős, nem a külvilágnak szóló hit megszületését, kibontakozását.....
Szabaddá válik, hiszen a szabadság nem külső tényezők következménye. Emberként szinte mindentől  függünk, természettől, embertársainktól. Esetében a belső lelki szellemi szabadság megtapasztalása a feladat...... 
Lelki síkon, a fájdalmas események hatására jobb erősebb emberré válik. Felfedezi hogy létezik valaki, aki úgy  is hallja őt, hogy szája néma. A nehéz  sors, így  egy gyönyörű, lelki csodákkal teli életté válik.
Szeretettel kívánom, találjon rá erre a spirituális útra....Népszerű bejegyzések ezen a blogon

LILITH TÖRTÉNETE avagy mi is történt Éva teremtése előtt!

Napjaink asszonyai lányai közül sokan úgy gondolják hogy a bibliai teremtés-történet, amikor is Isten Ádám oldalbordájából meg-teremtette Évát, a magyarázata annak hogy Éva egyenrangú Ádámmal.  "A történelmet a győztesek írják" tartja a mondás, és ez így is van. A Biblia is azon emberek által leírt történetek gyűjteménye, akiknek módjukban állt megörökíteni ismereteiket....de mi a helyzet azokkal a részekkel amik akarva, akaratlanul, de kimaradtak...... Az Éva előtt létezett 'ősasszonyról' Lilithről nem beszél a Biblia....pedig hát ő volt az, akit Isten Ádámnak társul szánt!

Ra Ma Da Sa Sa Say So Hung - Mantra

Gyógyító Mantra, a végtelenbe hatoló rezgés.
A Nap, a Hold, a Föld, a végtelen egyetemes Világmindenség, és Én egyek vagyunk.
Minden alkalommal, amikor tökélyre viszel egy mantrát,, művésszé válsz, aki képes magából előhívni az egység érzetének egyszerűségébe emelő állapotát.

Ra – Nap
Ma – Hold
Da – Föld
Sa – a Végtelenség
Sa – a Végtelen
Say – a Végtelenség egyetemessége
So Hung –  Én Te vagyok


Hazugságok egyszer, kétszer, és még.....Tévhitek vs tények!

Egy percig sem kérdés, mindannyian hazudunk. Ez kutatásokkal igazoltan, evolúciós okokra vezethető vissza. Minél intelligensebb egy faj, annál valószínűbb, hogy megtévesztő.  A gyökérok legtöbb esetben, a falkavezérség vágya. Mindent megteszünk azért, hogy domináns személlyé váljunk. Minél összetettebb a társadalom szerkezete, a benne élők, annál kifinomultabb eszközökkel élnek arra nézve, hogy megtévesszenek másokat.  Fokozottan igaz ez, azokra, az emberekre, akik önmagukban, nem rendelkeznek a falka-vezérséghez, szükséges kon-díciókkal. Gondolok itt az irányítói képességre, a felelősség felvállalására, bátorságra, tettrekészségre, a kockázatvállalás képességére, a másik ember valós tiszteletére és szeretetére.

Tévhitek 
Azt szokták mondani a hazudók mondandójuk során sokat  izegnek, mozognak. Nem igaz! Arról ismerszenek meg, hogy amikor hazudnak, megmerevedik a felső testük.  Aki hazudik, nem néz a szemünkbe. Nem igaz! Túl sok, amit a szemünkbe néznek, kompenzálva a mítoszt.  És hogy …