Ugrás a fő tartalomra

Tizenegy ajánlás, ami változást hoz az életedbe! 1. Minden probléma helyzetnek létezik számodra kedvező egyben kreatív megoldása. Ismerd fel ezt!
 2. Ahhoz hogy megtedd az első lépést, teremtsd meg a test lélek gondolat egyensúlyát.
 3. Energiádat a életfeladatod megoldására összpontosítsd! Használd ki a gondolat teremtő erejét! Legyen ez napi rutinod része.
 4. A cselekvéshez építs ki biztos talpazatot. Energiáid kiapadhatatlan forrásaként az univerzum veled és benned van. Ismerd fel energetizáld szellemi középpontodat.
 5. Legnagyobb erő a szeretetben van. Ahhoz hogy önzetlenül szerethess, tanuld meg szeretni magad, hidd és tudd, hogy ez lehetséges!
 6. Az energia áramlása maga az élet! Az ego sokszor túl sok pangó energiát tartalmaz. Ismerd fel a benned lévő ki nem élt feszültséget! Mielőtt cselekednél hívd meg a benned élő tanút hogy figyelje tevékenységedet. Ez egy járható út.
 7. Ismerd fel küldetésedet. Figyelj az érzéseidre álmaidra, merj az álmaidnak élni. Tanul meg belső vezetőd szavára figyelni.
 8. Ha a saját utadon jársz, egyre több véletlennek tűnő helyzet segít majd. Utad megismeréséhez a szeretet energiáid kiteljesítésére, egy magas rezgés szint elérésére van szükséged. Te képes vagy arra, hogy ezt megvalósítsd!
 9. Ismerd fel Te magad vagy a világ, és nem benne vagy a világban!
 10. Ismerd fel spirituális utad, magasabb képességeid, az ima erejét. Írd meg személyes imádat!
 11. A hit hatalma, a pozitív gondolkodás, az imádság ereje, mind egyet jelentenek. A belső lelki erőt! Keresd ezzel a belső lelki erővel rendelkező emberek társaságát. Keresd meg az ima erejének emberekre ható közös szándékmezejét. Fogj össze másokkal egy élhetőbb világ megteremtésének érdekében. Létezik számodra út!

Összeállította : Ujfalviné Vimláti Ildió

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

LILITH TÖRTÉNETE avagy mi is történt Éva teremtése előtt!

Napjaink asszonyai lányai közül sokan úgy gondolják hogy a bibliai teremtés-történet, amikor is Isten Ádám oldalbordájából meg-teremtette Évát, a magyarázata annak hogy Éva egyenrangú Ádámmal.  "A történelmet a győztesek írják" tartja a mondás, és ez így is van. A Biblia is azon emberek által leírt történetek gyűjteménye, akiknek módjukban állt megörökíteni ismereteiket....de mi a helyzet azokkal a részekkel amik akarva, akaratlanul, de kimaradtak...... Az Éva előtt létezett 'ősasszonyról' Lilithről nem beszél a Biblia....pedig hát ő volt az, akit Isten Ádámnak társul szánt!

Ra Ma Da Sa Sa Say So Hung - Mantra

Gyógyító Mantra, a végtelenbe hatoló rezgés.
A Nap, a Hold, a Föld, a végtelen egyetemes Világmindenség, és Én egyek vagyunk.
Minden alkalommal, amikor tökélyre viszel egy mantrát,, művésszé válsz, aki képes magából előhívni az egység érzetének egyszerűségébe emelő állapotát.

Ra – Nap
Ma – Hold
Da – Föld
Sa – a Végtelenség
Sa – a Végtelen
Say – a Végtelenség egyetemessége
So Hung –  Én Te vagyok


Hazugságok egyszer, kétszer, és még.....Tévhitek vs tények!

Egy percig sem kérdés, mindannyian hazudunk. Ez kutatásokkal igazoltan, evolúciós okokra vezethető vissza. Minél intelligensebb egy faj, annál valószínűbb, hogy megtévesztő.  A gyökérok legtöbb esetben, a falkavezérség vágya. Mindent megteszünk azért, hogy domináns személlyé váljunk. Minél összetettebb a társadalom szerkezete, a benne élők, annál kifinomultabb eszközökkel élnek arra nézve, hogy megtévesszenek másokat.  Fokozottan igaz ez, azokra, az emberekre, akik önmagukban, nem rendelkeznek a falka-vezérséghez, szükséges kon-díciókkal. Gondolok itt az irányítói képességre, a felelősség felvállalására, bátorságra, tettrekészségre, a kockázatvállalás képességére, a másik ember valós tiszteletére és szeretetére.

Tévhitek 
Azt szokták mondani a hazudók mondandójuk során sokat  izegnek, mozognak. Nem igaz! Arról ismerszenek meg, hogy amikor hazudnak, megmerevedik a felső testük.  Aki hazudik, nem néz a szemünkbe. Nem igaz! Túl sok, amit a szemünkbe néznek, kompenzálva a mítoszt.  És hogy …