Tizenegy ajánlás, ami változást hoz az életedbe!



  1. Minden problémahelyzetnek létezik számodra kedvező egyben kreatív megoldása. Ismerd fel ezt!
  2. Ahhoz hogy megtedd az első lépést, teremtsd meg a test lélek gondolat egyensúlyát.
  3. Energiádat a életfeladatod megoldására összpontosítsd! Használd ki a gondolat teremtő erejét! Legyen ez napi rutinod része.
  4. A cselekvéshez építs ki biztos talpazatot. Energiáid kiapadhatatlan forrásaként az univerzum veled és benned van. Ismerd fel energetizáld szellemi középpontodat.
  5. Legnagyobb erő a szeretetben van. Ahhoz hogy önzetlenül szerethess, tanuld meg szeretni magad, hidd és tudd, hogy ez lehetséges!
  6. Az energia áramlása maga az élet! Az ego sokszor túl sok pangó energiát tartalmaz. Ismerd fel a benned lévő ki nem élt feszültséget! Mielőtt cselekednél hívd meg a benned élő tanút hogy figyelje tevékenységedet. Ez egy járható út.
  7. Ismerd fel küldetésedet. Figyelj az érzéseidre álmaidra, merj az álmaidnak élni. Tanul meg belső vezetőd szavára figyelni.
  8. Ha a saját utadon jársz, egyre több véletlennek tűnő helyzet segít majd. Utad megismeréséhez a szeretet energiáid kiteljesítésére, egy magas rezgés szint elérésére van szükséged. Te képes vagy arra, hogy ezt megvalósítsd!
  9. Ismerd fel Te magad vagy a világ, és nem benne vagy a világban!
  10. Ismerd fel spirituális utad, magasabb képességeid, az ima erejét. Írd meg személyes imádat!
  11. A hit hatalma, a pozitív gondolkodás, az imádság ereje, mind egyet jelentenek. A belső lelki erőt! Keresd ezzel a belső lelki erővel rendelkező emberek társaságát. Keresd meg az ima erejének emberekre ható közös szándékmezejét. Fogj össze másokkal egy élhetőbb világ megteremtésének érdekében. Létezik számodra út!