Ugrás a fő tartalomra

JI-CSING a Sors Könyve! A változások lapjai!


Az élet Örök Erők játéka! Körforgás  folyamatos változás. Létezik egy ősi könyv, ami tartalmazza  a valamikor  élt  kínai írás-tudók, szent szellemek által sugalmazott fel-jegyzéseit. Az  ősi  kép-jelek jelentését akkor is most is jóslásra használták, a jeleket látók értelmezték!  A kérdező számára a képjel elárulja titkát. 
Az egyetlen könyv, amellyel beszélgetni lehet. Bölccsé, módszeressé sikeressé teszi azt, aki hozzá fordul.

Az élet legkisebb dolgaihoz is tanácsot ad; rávilágít arra, hogy a mindennapok eseményei miért működnek úgy ahogy, hogyan kell a sors által ránk rótt feladatainkat megoldani.


2015  április 8-ra


Amit  erre a napra  tervezel, ami előtted áll, egyedül nem tudod megvalósítani, szükség van arra hogy társakat keress! Meghaladja erődet! A problémád, hogy tervedet nem igazán akarod, ez nem a megfelelő csak egy kósza ötlet, amiről most úgy hiszed megvalósul. Nem fog, belső bizonytalanságod elodázza. Gondold át újra mi a jó neked mit szeretnél! Köss erős szövetséget, ne csak vágyódj társra, keresd meg! 

Azaz

  1. Bíráld felül tervedet
  2. Erősödj meg célodban
  3. Légy harmóniában
  4. Hangolódj össze környezeteddel
  5. Ha lelkileg erőssé válsz, lesznek társaid 
  6. A mai nap nem a cél napja, hanem az előkészítésé!


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

LILITH TÖRTÉNETE avagy mi is történt Éva teremtése előtt!

Napjaink asszonyai lányai közül sokan úgy gondolják hogy a bibliai teremtés-történet, amikor is Isten Ádám oldalbordájából meg-teremtette Évát, a magyarázata annak hogy Éva egyenrangú Ádámmal.  "A történelmet a győztesek írják" tartja a mondás, és ez így is van. A Biblia is azon emberek által leírt történetek gyűjteménye, akiknek módjukban állt megörökíteni ismereteiket....de mi a helyzet azokkal a részekkel amik akarva, akaratlanul, de kimaradtak...... Az Éva előtt létezett 'ősasszonyról' Lilithről nem beszél a Biblia....pedig hát ő volt az, akit Isten Ádámnak társul szánt!

Ra Ma Da Sa Sa Say So Hung - Mantra

Gyógyító Mantra, a végtelenbe hatoló rezgés.
A Nap, a Hold, a Föld, a végtelen egyetemes Világmindenség, és Én egyek vagyunk.
Minden alkalommal, amikor tökélyre viszel egy mantrát,, művésszé válsz, aki képes magából előhívni az egység érzetének egyszerűségébe emelő állapotát.

Ra – Nap
Ma – Hold
Da – Föld
Sa – a Végtelenség
Sa – a Végtelen
Say – a Végtelenség egyetemessége
So Hung –  Én Te vagyok


Hazugságok egyszer, kétszer, és még.....Tévhitek vs tények!

Egy percig sem kérdés, mindannyian hazudunk. Ez kutatásokkal igazoltan, evolúciós okokra vezethető vissza. Minél intelligensebb egy faj, annál valószínűbb, hogy megtévesztő.  A gyökérok legtöbb esetben, a falkavezérség vágya. Mindent megteszünk azért, hogy domináns személlyé váljunk. Minél összetettebb a társadalom szerkezete, a benne élők, annál kifinomultabb eszközökkel élnek arra nézve, hogy megtévesszenek másokat.  Fokozottan igaz ez, azokra, az emberekre, akik önmagukban, nem rendelkeznek a falka-vezérséghez, szükséges kon-díciókkal. Gondolok itt az irányítói képességre, a felelősség felvállalására, bátorságra, tettrekészségre, a kockázatvállalás képességére, a másik ember valós tiszteletére és szeretetére.

Tévhitek 
Azt szokták mondani a hazudók mondandójuk során sokat  izegnek, mozognak. Nem igaz! Arról ismerszenek meg, hogy amikor hazudnak, megmerevedik a felső testük.  Aki hazudik, nem néz a szemünkbe. Nem igaz! Túl sok, amit a szemünkbe néznek, kompenzálva a mítoszt.  És hogy …