Ugrás a fő tartalomra

A változások lapjai! JI CSING

64 Vei Csi  
Befejezés (átkelés) előtt 

Ha minden ami körülvesz ellenmondásokkal teli! Egyszer tűz máskor víz ha diszharmonikus feszültség van körülötted és benned! Ha úgy érzed elviselhetetlen, nem bírod történjen bármi csak ez a helyzet változzon valamilyen irányba, a Vei Csi  (átkelés, befejezés előtt) üzeni neked, valami nagyon fontos előtt állsz…..

Ahhoz hogy a helyzetből jól jöjj ki,  pontosan kell ismerned az erőviszonyokat,  és jól kell felmérned a helyzetet. A tévedés most, végzetes lehet!  Várj kicsit és gyűjts össze a benned rejlő energiát! Mivel számodra a probléma nem testhez álló, óvatos légy! Bármennyire is érzed hogy eleged volt, ez ne hasson kényszerítő erővel! 
Bár úgy érzed, hogy nem megy tovább a helyzetben ígéret rejlik! Ha kivárod, szinte az utolsó pillanatban egy nem várt új lehetőség adódik. Egy másik út! Várjál, ne vagdalkozzál , türelem.
Érezd át hogy lakhelyed forgatagában te vagy a középpont, ha megtalálod az érzést magadban, sikerrel átkelsz….

Vagyis


  1. Mérd fel a helyzetet, benne a szerepedet.
  2. Elemezd a részleteket ( akár egy táblázatban is).
  3. Ne pazarolj lényegtelen dolgokra energiát.
  4. Óvatos légy, várj ki, ne siess.
  5. Koncentrálj a körülményekre.
  6. A helyzetből nem Te kerülsz ki, a problémát az ár sodorja el!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

LILITH TÖRTÉNETE avagy mi is történt Éva teremtése előtt!

Napjaink asszonyai lányai közül sokan úgy gondolják hogy a bibliai teremtés-történet, amikor is Isten Ádám oldalbordájából meg-teremtette Évát, a magyarázata annak hogy Éva egyenrangú Ádámmal.  "A történelmet a győztesek írják" tartja a mondás, és ez így is van. A Biblia is azon emberek által leírt történetek gyűjteménye, akiknek módjukban állt megörökíteni ismereteiket....de mi a helyzet azokkal a részekkel amik akarva, akaratlanul, de kimaradtak...... Az Éva előtt létezett 'ősasszonyról' Lilithről nem beszél a Biblia....pedig hát ő volt az, akit Isten Ádámnak társul szánt!

Ra Ma Da Sa Sa Say So Hung - Mantra

Gyógyító Mantra, a végtelenbe hatoló rezgés.
A Nap, a Hold, a Föld, a végtelen egyetemes Világmindenség, és Én egyek vagyunk.
Minden alkalommal, amikor tökélyre viszel egy mantrát,, művésszé válsz, aki képes magából előhívni az egység érzetének egyszerűségébe emelő állapotát.

Ra – Nap
Ma – Hold
Da – Föld
Sa – a Végtelenség
Sa – a Végtelen
Say – a Végtelenség egyetemessége
So Hung –  Én Te vagyok


Hazugságok egyszer, kétszer, és még.....Tévhitek vs tények!

Egy percig sem kérdés, mindannyian hazudunk. Ez kutatásokkal igazoltan, evolúciós okokra vezethető vissza. Minél intelligensebb egy faj, annál valószínűbb, hogy megtévesztő.  A gyökérok legtöbb esetben, a falkavezérség vágya. Mindent megteszünk azért, hogy domináns személlyé váljunk. Minél összetettebb a társadalom szerkezete, a benne élők, annál kifinomultabb eszközökkel élnek arra nézve, hogy megtévesszenek másokat.  Fokozottan igaz ez, azokra, az emberekre, akik önmagukban, nem rendelkeznek a falka-vezérséghez, szükséges kon-díciókkal. Gondolok itt az irányítói képességre, a felelősség felvállalására, bátorságra, tettrekészségre, a kockázatvállalás képességére, a másik ember valós tiszteletére és szeretetére.

Tévhitek 
Azt szokták mondani a hazudók mondandójuk során sokat  izegnek, mozognak. Nem igaz! Arról ismerszenek meg, hogy amikor hazudnak, megmerevedik a felső testük.  Aki hazudik, nem néz a szemünkbe. Nem igaz! Túl sok, amit a szemünkbe néznek, kompenzálva a mítoszt.  És hogy …